ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene Voorwaarden ZOED073

Artikel 1
In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld:

1.1 ZOED073 begeleiding en coaching te ‘s-Hertogenbosch KvK nummer 78691257
1.2 Opdrachtgever:
De natuurlijke of de rechtspersoon, die zich met naam en adres aan ZOED073 begeleiding bekend maakt en die op basis van deze Algemene Voorwaarden ZOED073 begeleiding offertes ontvangt en overeenkomsten sluit met ZOED073.
1.3 Partijen: ZOED073 en Opdrachtgever.
1.4 Offerte: Een aanbod tot een Overeenkomst, die ZOED073 aan de Opdrachtgever wordt uitgebracht.
1.5 Overeenkomst: Overeenkomst tot dienstverlening door ZOED073aan Opdrachtgever.

Artikel 2
2.1 Alle Offertes en Overeenkomsten alsmede de uitvoering daarvan worden uitsluitend beheerst door de onderhavige voorwaarden welke één geheel vormen met de Overeenkomsten die ZOED073 met de opdrachtgever sluit. Afwijkingen dienen uitdrukkelijk schriftelijk met ZOED073 te worden overeengekomen.
2.2 De toepasselijkheid van eventuele andere voorwaarden waarnaar door de opdrachtgever op enigerlei wijze wordt verwezen, wordt hierbij uitdrukkelijk van de hand gewezen.
2.3 Eventueel afwijkende voorwaarden die door de Opdrachtgever worden gehanteerd, zijn voor ZOED073 slechts verbindend indien en voor zover ZOED073 zich daarmee schriftelijk akkoord heeft verklaard. Aan dergelijke afwijkingen kunnen geen rechten worden ontleend met betrekking tot later tussen partijen ontstane rechtsverhoudingen.
2.4 Door een afspraak te maken voor een door ZOED073 te leveren dienst en/of door het in ontvangst nemen van de geleverde diensten aanvaardt de opdrachtgever de uitsluitende toepasselijkheid van deze voorwaarden. Voorts wordt de opdrachtgever geacht met de uitsluitende toepassing van deze voorwaarden akkoord te zijn gegaan bij eventuele door hem nadere mondeling, telefonisch, per telefax, per e-mail of op enigerlei andere wijze opgegeven opdrachten.
2.5 Indien ZOED073 schriftelijk akkoord is gegaan met toepasselijkheid van afwijkende voorwaarden, blijven, ook al wordt dit niet uitdrukkelijk gesteld, deze Algemene Voorwaarden voor het overige onverkort van kracht.
2.6 Onder Opdrachtgever wordt in deze Algemene Voorwaarden tevens verstaan de personen die geen Partij zijn bij de overeenkomst doch die namens of ten behoeve van de Opdrachtgever de overeenkomst met ZOED073 aangaan en voorts de personen die, hoewel zij noch partij zijn bij de Overeenkomst noch op enigerlei andere wijze betrokken zijn bij het aangaan van de Overeenkomst, in een zodanige relatie tot de Opdrachtgever staan dat zij met de opdrachtgever een organisatorisch verband vormen en namens dat organisatorisch verband gebruik maken van de ZOED073 geleverde diensten.
2.7 Zoed073 wordt in deze algemene voorwaarden tevens verstaan zij die namens of in opdracht van ZOED073 de opdracht uitvoeren. Met name zal jegens hen tevens de uit deze Algemene Voorwaarden voortvloeiende beperking van aansprakelijkheid in acht moeten worden genomen.

Artikel 3
3.1 Alle door ZOED073 aan de Opdrachtgever gedane aanbiedingen zijn geheel vrijblijvend. Door ZOED073 gedane prijsopgaven, gegevens uit brochures en andere gedane opgaven geschieden tevens vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders wordt vermeld.
3.2 Behoudens het hierna gestelde komt een Overeenkomst met ZOED073 eerst dan tot stand nadat ZOED073 een opdracht schriftelijk, per telefax, per e-mail dan wel mondeling per telefoon heeft aanvaard. Deze aanvaarding wordt geacht de overeenkomst juist en volledig weer te geven.
3.3 Eventueel later gemaakte aanvullende afspraken of wijzigingen alsmede mondelinge afspraken en/of toezeggingen door medewerkers van ZOED073 , door derden namens ZOED073 of door onze vertegenwoordigers, binden ZOED073 slechts voor zover deze schriftelijk door de directie zijn bevestigd.
3.4 Voor werkzaamheden waarvoor naar hun aard geen Offerte c.q. opdracht bevestiging kan of naar gebruik wordt verzonden, wordt de factuur tevens als de opdracht bevestiging beschouwd. De factuur wordt alsdan geacht de overeenkomst juist en volledig weer te geven.
3.5 ZOED073 is gerechtigd bij of na het aangaan van de Overeenkomst, alvorens (verder) te presteren, van de wederpartij zekerheid te eisen dat zowel aan betalingsverplichting als aan de overige verplichtingen zal worden voldaan.
3.6 ZOED073 is bevoegd om – indien ZOED073 dit noodzakelijk dan wel wenselijk acht voor een juiste uitvoering van de overeenkomst derden in te schakelen, waarvan de kosten aan de wederpartij zullen worden doorberekend conform de verstrekte prijsopgaven. Zo mogelijk en/of zo nodig zal ZOED073 hieromtrent met de opdrachtgever overleg plegen.

Artikel 4
4.1 De tarieven die ZOED073 hanteert zijn inclusief alle bijkomende kosten, mits expliciet anders aangegeven.

Artikel 5  Annulering door de opdrachtgever:

  1. Te leveren ondersteuning en aanvullende diensten en services kunnen, tenzij andersovereengekomen in het persoonlijk plan, met een minimale annuleringstermijn van 48 uur vóór het overeengekomen aanvangstijdstip van de uitvoering daarvan, door de Cliënt worden geannuleerd. De Zorgaanbieder zal de overeengekomen ondersteuning en aanvullende diensten dan niet verlenen, behalve indien het belang dat de Cliënt daarbij heeft niet opweegt tegen het nadeel dat daaruit voor hemzelf of anderen kan voortvloeien.
  2. In geval van niet tijdige annulering brengt de Zorgaanbieder de volledige kosten in rekening bij de Cliënt, tenzij anders overeengekomen in het persoonlijk plan.

Artikel 6
6.1 Indien de opdrachtnemer bij uitvoering van de overeenkomst door overmacht verhinderd zou zijn zijn verplichtingen tegenover de opdrachtgever na te komen, heeft de Opdrachtnemer het recht de overeenkomst niet of niet verder uit te voeren, of de uitvoering op te schorten, zonder gehouden te zijn tot enige schadevergoeding of garantie.
De financiële afwikkeling zal alsdan in onderling overleg tussen de opdrachtnemer en opdrachtgever worden geregeld en wel op de volgende wijze.
Ingeval er voor de uitvoering van de opdracht onvoldoende deelnemers bestaan, is de opdrachtnemer gerechtigd de overeenkomst te beëindigen dan wel een alternatief te bieden.
Ingeval van beëindiging, of wanneer de opdrachtgevers niet akkoord gaan met het alternatief zal het totaalbedrag, van de reeds betaalde facturen, worden teruggestort.
6.2 Onder overmacht wordt verstaan: elke van de wil van partijen onafhankelijk c.q. onvoorzienbare omstandigheid, waardoor nakoming van de overeenkomst redelijkerwijs door de wederpartij niet meer van ZOED073 kan worden verlangd. Hieronder wordt in ieder geval begrepen: het niet voldoen van leveranciers aan hun verplichtingen, werkstaking, bovenmatig ziekteverzuim van personeel van ZOED073 transportmoeilijkheden, brand, overheidsmaatregelen en bedrijfsstoringen.

Artikel 7
7.1 Deelname aan de activiteiten geschiedt voor eigen risico. De Opdrachtnemer is nimmer aansprakelijk voor gezondheidsschade en materiële schade van eigendommen van de deelnemende jeugdige diens deelname voortvloeit uit de overeenkomst tussen opdrachtnemer en opdrachtgever.
Bij verstrekking van de opdracht verklaart de Opdrachtgever dat hem of haar niets bekend is aangaande de gezondheidstoestand van de deelnemer(s), op grond waarvan deelname niet verantwoord zou zijn.
7.2 Alle deelnemende jeugdige diens deelname voortvloeit uit de overeenkomst tussen opdrachtnemer en opdrachtgever dienen verzekerd te zijn voor Wettelijke Aansprakelijkheid.

Artikel 8
8.1 Tenzij anders is overeengekomen, dient de betaling middels storting of overmaking op ING rekeningnummer NL06 INGB 0798 6521 28 te ‘s-Hertogenbosch, binnen de op de factuur vermelde datum, of anderszins door ZOED073 te bepalen.
8.2 Bij non-betaling, niet tijdige betaling en/of niet volledige betaling is de Opdrachtnemer bevoegd de uitvoering van de overeenkomst op te schorten.
8.3 Alle ten behoeve van de invordering te maken gerechtelijke en buitengerechtelijke kosten komen voor rekening van de opdrachtgever. De buitengerechtelijke incassokosten bedragen tenminste 15% van het door de opdrachtgever verschuldigde bedrag, met een minimum van € 250.

Artikel 10
10.1 Op de door ons gedane offertes en op alle door ons aangegane overeenkomsten is uitsluitend Nederland recht van toepassing.

Artikel 11
11.1 Alle geschillen van welke aard ook verband houdende met/voortvloeiende uit door ons aangegane overeenkomsten en door ons verrichte leveringen worden berecht door de bevoegde rechter in Nederland.

11.2 Privacy: alle directe en indirecte informatie betreffende de opdrachtgever en of de client, is vertrouwelijk en zal nimmer openbaar worden gemaakt zonder een ondertekende toestemming van de opdrachtgever en of de client.  Alle informatie, geschreven of ongeschreven valt onder wet op de privacy en is niet voor derden bestemd.

Artikel 12
12.1 Indien en voor zover op grond van de redelijkheid en billijkheid of het onredelijk bezwarend karakter op enige bepaling van deze algemene voorwaarden geen beroep kan worden gedaan, komt aan de desbetreffende bepaling wat betreft de inhoud en strekking in elk geval een zoveel mogelijk overeenkomstige betekenis toe, zodat daarop wel een beroep kan worden gedaan.
12.2 De nietigheid, de vernietiging of het buiten beschouwing laten van een bepaling van deze Algemene Voorwaarden of een deel daarvan heeft niet tot gevolg dat de overige bepalingen, respectievelijk de resterende gedeelten van de bepaling, nietig zijn, worden vernietigd, respectievelijk buiten beschouwing worden gelaten.
12.3 Indien ZOED073 in een voorkomend geval niet de strikte naleving van deze Algemene Voorwaarden verlangt, brengt dit niet mee dat deze voorwaarden niet van toepassing zouden zijn of dat ZOED073 het recht zou verliezen om in toekomstige, al dan niet soortgelijke, gevallen de strikte naleving van deze voorwaarden te verlangen.
12.4 ZOED073 is te allen tijde bevoegd deze Algemene Voorwaarden te wijzigen. Op iedere overeenkomst die Opdrachtnemer en Opdrachtgever sluiten zijn de algemene voorwaarden van toepassing die geldig waren ten tijde van het sluiten van de overeenkomst.

Neve | Mogelijk gemaakt door WordPress