annie-spratt-hCb3lIB8L8E-unsplash

ZOED073 heeft goed opgeleide medewerkers met veel ervaring in autismeproblematiek – verslavingsproblematiek en coaching en begeleiding. Maar vooral hebben we passie en gedrevenheid in ons werk.

Ieder mens kan zich ontwikkelen als aan een aantal basisvoorwaarden wordt voldaan. We werken eerst met je aan die basisvoorwaarden!

Ons team bestaat uit:
  • Ambulante begeleiders
  • Maatschappelijk werker(ster)s
  • GZ-psycholoog

Ben je benieuwd of wij iets voor jou kunnen betekenen? Mail, bel of kom bij ons langs. Wij staan voor je klaar!

Wij zijn als organisatie aangesloten bij klachtenportaal zorg

 

VENNOOT Carla van den Hurk ambulant begeleider en oprichter ZOED073

Ik ben een bevlogen vrouw die zich 100% inzet voor jongeren.

Ik heb een HBO opleiding als docent en daarnaast heb ik in de pedagogiek diverse certificaten behaald van trainingen aan het Universitair Centrum voor gedrag en Bewegen  voor het begeleiden van jongeren. In die hoedanigheid heb ik jarenlang, buiten de lesgevende taken, jongeren begeleid met een stoornis in het autistisch spectrum. 

Doordat deze jongeren na hun middelbare school vaak vastlopen ben ik mede daardoor een eigen bedrijf begonnen in het begeleiden van deze groep. De andere begeleiders hebben allemaal een HBO SPH of HBO Maatschappelijke dienstverlening opleiding, en uiteraard de GZ Psycholoog universiteit en Master GZ.

Recentelijk heb ik de cursus ‘Werken met getraumatiseerde gezinnen’ afgerond

VENNOOT Andy Wedding ambulant begeleider

Ik heb een opleiding gevolgd tot Sociaal Pedagogische Hulpverlener (SPH)  en heb 10 jaar bij de William Schrikkergroep gewerk als begeleider/gezinsvoogd.  Daarna ben ik samen met een vriend een bedrijf begonnen in het begeleiden van jongeren met een (licht) verstandelijke beperking en/ of stoornis in het autistische spectrum. 

Na 10 jaar was het tijd voor iets nieuws en ben ik met Carla een ander bedrijf gestart: ZOED073!

AMBULANT BEGELEIDER  Laurens Remmits  

Ik ben een enthousiaste jonge gast die graag spart met clienten over hun doen en laten in het daaglijks leven. Daarnaast sport ik graag met clienten om ze op een andere manier aan te sporen. ik heb 3 jaar bij Amarant gewerkt voordat ik bij het ZOEDteam kwam werken. Deze manier van werken bevalt me erg goed en ik sta veel  meer in mijn kracht. Ik heb de opleiding tot maatschappelijk werker gevolgd en daarin veel ervaring.

 

AMBULANT BEGELEIDER  Robin Wedding

Ik ben een toegewijde en betrokken ambulant begeleider. Door mijn achtergrond als consulent in het bedrijfsleven, heb ik een sterk inlevingsvermogen ontwikkeld met een scherp inzicht voor de uitdagingen/behoeften van mensen in diverse situaties. Mijn benadering is empathisch, oplossingsgericht en altijd gericht op het bevorderen van de zelfstandigheid en het welzijn van de cliënt. Of het nu gaat om praktische ondersteuning in het dagelijks leven of het aanmoedigen van persoonlijke groei, ik staat klaar om samen aan de gestelde doelen te werken!

AMBULANT BEGELEIDER  John van Schoonderwalt

Ik ben begonnen als groepsleider op een dagverblijf voor ouderen met een verstandelijke beperking. Daarna vele jaren gewerkt als docent in het Voortgezet Speciaal Onderwijs. Van daaruit ben ik na diverse opleidingen en trainingen ambulant begeleider en zorgcoördinator geworden op verschillende MBO’s. Begeleiding van jongeren met een rugzak en ondersteuning van docenten waren de belangrijkste werkzaamheden.  
Nu werk ik als ambulant begeleider bij Zoed073